Contact 038 453 16 22 |  info@nooter.nl

NOOTER Technische Installaties

Duurzaam innoveren

Nooter Technische Installaties is een ervaren, klantgerichte en kwaliteitsbewuste totaal installateur van gebouw gebonden installaties. De organisatie verzorgt installaties, waarbij elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiliging, communicatie en duurzame zonne-energie samenkomen in totaaloplossingen. Klanten kunnen rekenen op solide, op maat gemaakte en duurzame oplossingen. Dat is de kracht van Nooter, waarbij de klanten het voordeel hebben van één partner voor de realisatie van de opdracht.

De zorg voor de medewerkers, aandacht voor het milieu en de inspanning om kwalitatieve en verantwoorde oplossingen te realiseren voor de opdrachtgevers vormen de basis voor de continuïteit van de organisatie.

Nooter kenmerkt zich als een klant- en servicegericht organisatie. Door zowel de organisatie als personeel voortdurend te ontwikkelen en opleidingen/cursussen te laten volgen, beschikken medewerkers over de meest actuele vakkennis. Hierdoor kunnen klanten steeds optimaal profiteren van de nieuwste innovaties en installaties van de hoogste kwaliteit. Onderdeel van deze ontwikkeling is het streven naar duurzaamheid, zowel voor geleverde installaties als binnen de eigen organisatie. Nooter hecht aan de waarden kwaliteit, klantgerichtheid en betrouwbaarheid. Nooter is maatschappelijk betrokken en steunt diverse lokale en regionale maatschappelijke initiatieven.

EvenVoorstellen

Wij en onze collega's staan voor u klaar!
nooter

Bart Nooter

Ik hou van zeilen en dat geeft mij veel energie. Het geeft voldoening om slim gebruik te kunnen maken van wind als duurzame bron. Binnen techniek maken we steeds meer gebruik van duurzame bronnen en dat biedt een mooi toekomst perspectief. Het schip (Nooter Technische Installaties) op koers houden en het continu blijven inspelen op veranderende omstandigheden is mijn passie.

reinbertkleine_nooter

Reinbert Kleine

Als elektricien ben ik begonnen en vanuit de praktijkervaring doorgegroeid naar specialist in beveiligingssystemen. Mijn kracht zit in het details aan elkaar kunnen linken en verbinden en daarnaast denk ik graag buiten de kaders om mee.

marcovanriel_nooter_algemeen

Marco van Riel

De veelzijdigheid, afwisseling in het werk en de ruimte om mijn eigen agenda in te vullen, maken dat ik het maximale uit mezelf kan halen.

Nooter_algemeen

Robert Vloedgraven

Ik ben een positief ingestelde persoon en zie het glas halfvol en haal bij voorkeur het positieve uit een situatie. Ik investeer graag in kennis en kunde wat belangrijk is voor een duurzame relatie en installatie.

servicedesk Nooter

Jopie Olthof

Ik heb aan de basis gestaan van Nooter. Overzicht en afspraak zijn voor mij belangrijk. De afwisseling in het werk is waar ik mij goed bij voel. Elke dag is een nieuwe dag.

erikhuisintveld_servicedesk_nooter

Erik Huisintveld

Binnen mijn werk vind ik de diversiteit in combinatie met de omgang met de klanten en de monteurs een leuke en mooie invulling. Ik hecht waarde aan goed verlopen opdrachten en een tevreden klant.

jordie-tersteeg_nooter_servicedesk

Jordie ter Steege

Ik ben een echte praktijkman. Als servicemonteur heb ik veel intercoms, installaties geplaatst en storingen opgelost. Deze praktijkervaring helpt mij enorm in mijn huidige functie om de klant goed te helpen.

bert Scheer Nooter projecten

Bert Scheer

Als mensen-mens doe ik het werk wat ik mooi vind. Uit het rechtstreekse contact met de opdrachtgevers en ook collega’s haal ik mijn energie.

marc buis nooter projecten

Marc Buis

Het liefst ben ik een schakel tussen de opdrachtgever en ook binnen het team van collega’s, zodat het onderlinge contact en bereikbaarheid optimaal is. Ik voel me dan als een vis in het water.

sierkvdwerf_nooter_projecten

Sierk van der Werf

Als monteur elektra na 12 jaar, nu aan de slag als werkvoorbereider/engineer. Ik hou ervan om voor elke uitdaging een passende en praktische oplossing te vinden.

nooter projecten

Niklas Russcher

Voorop staat dat ik graag trots wil zijn op de diensten die ik lever. Ik sta open voor werkuitdagingen, zodat ik mezelf kan ontwikkelen. Verder hecht ik veel waarde aan onderling contact. Iedere schakel, met name de buitendienst, is voor mij onmisbaar daarin.

oddereoNooter

Oddero Nijkamp

Ik sta altijd aan de start bij een nieuw project en daarom vind ik het fijn om gezamenlijk de eindstreep te halen. De opdrachtgever ontvangt een blauwprint, waarbij wij dit gezamenlijk bespreken om tot een tevreden resultaat te komen.

Nico Nooter

Nico Huisman

In het werk hecht ik waarde aan dat een afspraak wordt nagekomen. Ik doe dit zelf ook en neem een ander mee in het werkproces om commitment te creëren. Dankzij mijn jarenlange werkervaring merk ik dat openheid van zaken en transparant zijn mij daarbij helpen.

Certificaten

BRL6000 procescertificaat dekra

Veiligheidschecklist aannemers VCA

Technisch beveiligingsbedijf (BORG)

Brandmeldinstallatiebedrijf

Kenteq erkend leerbedijf

Nooter is aangesloten bij

Elektroned

Econed

Uneto VNI

Vrienden van techniek

Duurzaam ondernemend regio Zwolle