Contact 038 453 16 22 |  info@nooter.nl

NOOTER Technische Installaties

Duurzaam innoveren

Nooter Technische Installaties is een ervaren, klantgerichte en kwaliteitsbewuste totaal installateur van gebouw gebonden installaties. De organisatie verzorgt installaties, waarbij elektrotechniek, werktuigbouwkunde, beveiliging, communicatie en duurzame zonne-energie samenkomen in totaaloplossingen. Klanten kunnen rekenen op solide, op maat gemaakte en duurzame oplossingen. Dat is de kracht van Nooter, waarbij de klanten het voordeel hebben van één partner voor de realisatie van de opdracht.

De zorg voor de medewerkers, aandacht voor het milieu en de inspanning om kwalitatieve en verantwoorde oplossingen te realiseren voor de opdrachtgevers vormen de basis voor de continuïteit van de organisatie.

Nooter kenmerkt zich als een klant- en servicegericht organisatie. Door zowel de organisatie als personeel voortdurend te ontwikkelen en opleidingen/cursussen te laten volgen, beschikken medewerkers over de meest actuele vakkennis. Hierdoor kunnen klanten steeds optimaal profiteren van de nieuwste innovaties en installaties van de hoogste kwaliteit. Onderdeel van deze ontwikkeling is het streven naar duurzaamheid, zowel voor geleverde installaties als binnen de eigen organisatie. Nooter hecht aan de waarden kwaliteit, klantgerichtheid en betrouwbaarheid. Nooter is maatschappelijk betrokken en steunt diverse lokale en regionale maatschappelijke initiatieven.

EvenVoorstellen

Wij en onze collega's staan voor u klaar!
nooter

Bart Nooter

Ik hou van zeilen en dat geeft mij veel energie. Het geeft voldoening om slim gebruik te kunnen maken van wind als duurzame bron. Binnen techniek maken we steeds meer gebruik van duurzame bronnen en dat biedt een mooi toekomst perspectief. Het schip (Nooter Technische Installaties) op koers houden en het continu blijven inspelen op veranderende omstandigheden is mijn passie.

reinbertkleine_nooter

Reinbert Kleine

Als elektricien ben ik begonnen en vanuit de praktijkervaring doorgegroeid naar specialist in beveiligingssystemen. Mijn kracht zit in het details aan elkaar kunnen linken en verbinden en daarnaast denk ik graag buiten de kaders om mee.

marcovanriel_nooter_algemeen

Marco van Riel

De veelzijdigheid, afwisseling in het werk en de ruimte om mijn eigen agenda in te vullen, maken dat ik het maximale uit mezelf kan halen.

Nooter_algemeen

Robert Vloedgraven

Ik ben een positief ingestelde persoon en zie het glas halfvol en haal bij voorkeur het positieve uit een situatie. Ik investeer graag in kennis en kunde wat belangrijk is voor een duurzame relatie en installatie.

servicedesk Nooter

Jopie Olthof

Ik heb aan de basis gestaan van Nooter. Overzicht en afspraak zijn voor mij belangrijk. De afwisseling in het werk is waar ik mij goed bij voel. Elke dag is een nieuwe dag.

erikhuisintveld_servicedesk_nooter

Erik Huisintveld

Binnen mijn werk vind ik de diversiteit in combinatie met de omgang met de klanten en de monteurs een leuke en mooie invulling. Ik hecht waarde aan goed verlopen opdrachten en een tevreden klant.

IMG_6918 Edwin Sok

Edwin Sok

Ik hecht waarde aan vakmanschap en heb in de praktijk daar vele jaren ervaring in op kunnen doen. De praktijkervaring helpt mij enorm in mijn huidige functie om de klant goed te helpen. 

Daarnaast is afspraak is afspraak.

IMG_6918 Rita Hekman

Rita Hekman

Ik hou van hectiek en afwisseling binnen mijn werk.

Klanten op een juiste en klantgerichte manier helpen, waarbij interactie is om een probleem op te lossen, haal ik veel plezier uit.

 

marc buis nooter projecten

Marc Buis

Het liefst ben ik een schakel tussen de opdrachtgever en ook binnen het team van collega’s, zodat het onderlinge contact en bereikbaarheid optimaal is. Ik voel me dan als een vis in het water.

sierkvdwerf_nooter_projecten

Sierk van der Werf

Als monteur elektra na 12 jaar, nu aan de slag als werkvoorbereider/engineer. Ik hou ervan om voor elke uitdaging een passende en praktische oplossing te vinden.

oddereoNooter

Oddero Nijkamp

Ik sta altijd aan de start bij een nieuw project en daarom vind ik het fijn om gezamenlijk de eindstreep te halen. De opdrachtgever ontvangt een blauwprint, waarbij wij dit gezamenlijk bespreken om tot een tevreden resultaat te komen.

Nico Nooter

Nico Huisman

In het werk hecht ik waarde aan dat een afspraak wordt nagekomen. Ik doe dit zelf ook en neem een ander mee in het werkproces om commitment te creëren. Dankzij mijn jarenlange werkervaring merk ik dat openheid van zaken en transparant zijn mij daarbij helpen.

Edwin Meihuizen

Edwin Meihuizen

IMG_6918 Irma Ploeg

Irma Ploeg

Ik hou van organiseren en dingen regelen, waardoor zaken kloppen en goed lopen.

Ik ben enthousiast en ik heb graag in-en overzicht.

Certificaten

BRL6000 procescertificaat dekra

Veiligheidschecklist aannemers VCA

Technisch beveiligingsbedijf (BORG)

Brandmeldinstallatiebedrijf

Kenteq erkend leerbedijf

Nooter is aangesloten bij

Elektroned

Econed

Uneto VNI

Vrienden van techniek

Duurzaam ondernemend regio Zwolle