Contact 038 453 16 22 |  info@nooter.nl

Projecten

Onderstaand een aantal voorbeelden
nooter projecten

Nieuw te bouwen fabriek Zwolle

Een BIM-ontwerp uitgewerkt in 3D van de HVAC installaties voor een nieuw te bouwen fabriek. Dit ontwerp van de luchtkanalen en lichtlijnen wordt in detail uitgewerkt om faalkosten en fouten in ontwerpfase uit te sluiten.

nooter aan t werk

Duurzame villa

Bij deze duurzame villa wordt de woning en het zwembad verwarmd d.m.v. lucht/water warmtepompen op basis van CO2.

In de fundering wordt gewerkt aan de riolering en de warmwater circulatie. Deze rietgedekte villa wordt verder voorzien van bliksemafleiding en KNX domotica installatie. In de tuin worden daarnaast nog zonnepanelen geïnstalleerd.

 

Nieuwbouw villa  Zwolle

Nieuwbouw duurzame villa Zwolle

Bij deze villa worden de technische installaties verzorgd. Te denken valt aan o.a. aardwarmte, zonnepanelen, verlichting en beveiliging.

marsweg-nooter

Herbestemming bedrijfsruimte tot industrieel erfgoed Zwolle

De bedrijfsruimte wordt o.a. voorzien van led-verlichting, infraroodverwarming, vloerverwarming in combinatie met een lucht/water warmtepomp, ventilatie met warmte terugwinning en sanitair.

Bij 89 appartementen in Zwolle

Van kantoren naar appartementen complex in Zwolle

Op de foto is de voormontage te zien van het aangebrachte leidingwerk. Naast het reguliere installatiewerk verzorgt Nooter ook de aanleg van het inpandige leidingwerk t.b.v. NUTS en stadsverwarming. De vloerverwarming en de ventilatie worden verzorgd in samenwerking met vaste ketenpartners.

meander collega luchtbehandeling

School voortgezet onderwijs

Tijdens de schoolvakantie is gewerkt aan de renovatie van diverse toiletgroepen en de luchtbehandeling van een school voortgezet onderwijs in Zwolle.

vloerverwarming-nooter

Aanpassing vloerverwarming woning

Vloerverwarming aangebracht in een bestaande jaren dertig woning met houten vloerdelen. Door de minimale opbouwhoogte ontstaan geen problemen met bestaande deuren, dorpels of kozijnen.

intercom-nooter

Intercom installatie

Intercom installatie wordt vervangen in deze verzorgingsflat. De bestaande audio intercom wordt vervangen door video intercom, waarbij de bewoners in het appartement zicht hebben op wie er voor de deur staat.

beveiliging nooter

Terreinbeveiliging

Deze Dahua 2MP Starlight Network Laser PTZ-dome met gemotoriseerde lens wordt ingezet ter ondersteuning van de terreinbeveiliging van onze klant. De camera met 30x optische zoom kan met zijn IR-laser tot wel 500m in het donker zien. De infrarood laser zoomt met de camera mee.
Voor een optimaal resultaat van deze Ultra-low light starlight camera hebben we met ondersteuning van de LED-verlichting ook in de nacht kleurenbeeld van elk detail. 

nooter zonnepanelen

SDE+ zonnepanelen grootverbruikers

Grootverbruikers die over het algemeen een lage kostprijs van stroom hebben kunnen met deze Subsidie Duurzame Energieopwekking (SDE) op een rendabele manier investeren in zonnepanelen.
Nooter helpt bij de basis van aanvraag tot plaatsing van ruim duizenden zonnepanelen.
nooter waanders elektro

Transformatie Broerenkerk tot boekhandel

De Broerenkerk is getransformeerd tot de boekhandel van Zwolle, waarbij de totale renovatie, verbouwing op het gebied van o.a. data communicatie, beveiliging en elektrotechnische installaties is uitgevoerd.
nooter solar

Woningcorporatie plaatsing zonnepanelen

Voor diverse woningcorporaties en vastgoedbeheerders in de regio is Nooter de partner voor zonnepanelen.

Ook deze huurders profiteren van de opbrengsten van de zon en zien dit direct terugkomen op een lagere energierekening.

laadpaal auto nooter

Laden elektrische auto

Altijd de juiste laadpaal voor de juiste auto. Ook de chauffeur van deze Tesla kan nu zijn elektrische auto laden dankzij de laadpaal die door Nooter geïnstalleerd is.